fixa&dona | En härlig mix i svartvitt
5178
single,single-post,postid-5178,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

En härlig mix i svartvitt


Idag, den gråaste måndagen på väldigt länge har jag fotograferat till en artikel och förberett inför resten av arbetsveckan. Tisdag morgon bär det av till Stockholm i två dagar och i slutet av veckan är det dags för två dagars bloggträff i Kosta. Inte tråkigt alls.

Ja, som ni märker har jag fått en rejäl hangup på svartvitt. Bakom kulisserna experimenterar jag för fullt med mönster, glanser, texturer, former och material för att skapa en levande känsla trots den enkla färgskalan. Åh mitt huvud är sprängfyllt av idéer! En del av dom dyker upp här på bloggen inom de närmsta veckorna.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Taggar:
, ,
Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin