Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Jag tycker det är superviktigt med funktion. Att inte bara göra saker för att det är snyggt. Därför jagar jag ständigt lösningar/alternativ där båda dessa kriterier kan bockas av. Förvaringslösningen ovan tycker jag är ett bra exempel där man förenat form och funktion på ett härligt sätt. Samma höjd på skåpen men olika djup skapar något roligt för ögat utan att göra avkall på funktion.

Foto: via Pinterest

Total
3
Shares
2 comments
  1. Så snyggt och så enkelt egentligen…..jag blir så inspirerad!!! av de oregelbundna skåpen.

    Ljusstakarna är så fina och jag får sån lust att pynta och pyssla by my self!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.