fixa&dona | Hyacinter, mossa och kottar
5126
single,single-post,postid-5126,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hyacinter, mossa och kottar


Ahh… äntligen säger jag bara. Jag varit lite lätt upprörd (för att uttrycka mig milt) senaste dagarna. Mellan möten och roadtrips på 100 mil via Malmö och Göteborg har jag försökt få igång mitt bråkande PhotoShop. Men idag är jag äntligen på hemmaplan och hade möjlighet att sitta i telefonkö till supporten på Adobe för att få hjälp med att lösa problemet. Och voila´nu är det fixat och jag kan äntligen jobba vidare. Usch och fy för teknikstrul! Men nu är jag glad igen.

Idag får ni se några bilder som “blev över” från ett julpyssel-jobb jag gjorde tidigare i veckan. Svart, vitt och inslag av natur var temat för bilderna.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

3 Kommentarer
 • Jessica
  Posted at 08:11h, 18 november Svara

  Verkligen fina “leftovers” måste jag säga. Nu blir jag mer och mer peppad att sparka igång julandet!

 • Ett stenkast från Fyndet
  Posted at 22:34h, 18 november Svara

  Åh, är det redan dax för hyacinter? Mycket på jobbet nu så det där med att fundera över julbestyr har inte riktigt funnit sin plats än.

 • Hanna - whiterainbow
  Posted at 23:09h, 18 november Svara

  Fin inspiration, håller med.. Teknikstrul är aldrig kul, och oftast tar det en himlens tid att lösa :( vilket ofta bevisar hur beroende vi är..
  Ha en fin vecka!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin