Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

I fredags förenade jag nytta med nöje och gjorde ett besök hos Emelie och Emelie i deras finfina, inspirerande butik Ut&in i Karlsborg. När jag såg kransen som Emelie höll på att göra klart och skulle leverera till en kund kunde jag inte låta bli att göra en egen beställning. Så medan jag passade på att jobba med mitt gjorde Emelie en krans till mig. Nu pryder den vår ytterdörr och gör mig glad varje gång jag kommer hem.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.