fixa&dona | En krans från Ut&in
5317
single,single-post,postid-5317,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

En krans från Ut&in

I fredags förenade jag nytta med nöje och gjorde ett besök hos Emelie och Emelie i deras finfina, inspirerande butik Ut&in i Karlsborg. När jag såg kransen som Emelie höll på att göra klart och skulle leverera till en kund kunde jag inte låta bli att göra en egen beställning. Så medan jag passade på att jobba med mitt gjorde Emelie en krans till mig. Nu pryder den vår ytterdörr och gör mig glad varje gång jag kommer hem.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

1Kommentar
  • Signerat Thea
    Posted at 09:28h, 09 december Svara

    Jättefin krans!
    Så fint med kransar och särskilt naturliga som dessa.

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin