fixa&dona | Ett vardagsrum som badar i ljus
5361
single,single-post,postid-5361,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ett vardagsrum som badar i ljus


Det som fick mig att falla pladask för vårt älskade funkishus den där gången för nästan två år sedan (galet vad fort tiden går) var det fantastiska ljusinsläppet i alla rummen. Efter förra veckans fönsterbyte är huset ännu ljusare eftersom alla fönster numera är helt vita och utan några stolpar som delar av. Just nu känns det nästan som att bo i ett skyltfönster. Nåja, lite överdriver jag allt, men skillnaden är enorm. Dessutom saknar vi fönsterbrädor vilket gjort att jag inte kunnat ställa något i fönstren. Och de vita rullgardinerna jag haft tidigare passar inte längre, så det börjar bli dags att ge sig ut på gardinjakt. Men det får dröja till efter julhelgerna.
Om du är nyfiken på hur vardagsrummet såg ut innan renovering så hittar du bilder här.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

4 Kommentarer
 • Anna
  Posted at 00:22h, 21 december Svara

  Ser superfräscht ut! Mycket ljusinsläpp står högt upp på önskelistan den dagen vi ska leta nytt hus.
  Kul förresten med en utzoomad bild :)

  God jul!

  • Hildur Blad
   Posted at 08:51h, 21 december Svara

   Hej Anna! Ljusinsläpp är helt underbart och gör otrolig skillnaden för upplevelsen av huset. “Nackdelen” är väl att det inte blir så många hela väggar att möblera utmed, men det är det absolut värt. Vad roligt att du uppskattar en utzoomad bild. Jag är alldeles för dålig på att ta översiktsbilder, men vi får väl se om jag kan överraska fler gånger med utzoomade bilder. :)

 • Mormorsglamour-pyssel och inredning
  Posted at 07:39h, 21 december Svara

  Det gör så mycket med mycket ljus… älskar stora fönster, så länge som man har hyfsat avstånd till närmsta granne :) för ibland kan det kännas som du säger att man har skyltfönster :)
  Kram
  Helena

  • Hildur Blad
   Posted at 08:49h, 21 december Svara

   Ja, ljus är verkligen underbart! Nu har jag blivit lite bortskämd och vant mig, men skillnaden märks tydligt när man kommer hem till någon som inte har lika många/stora fönster. Insynen är som du säger ett problem i vissa fall. För vår del är det ingen fara eftersom huset ligger högt och det inte är någon direkt insyn från omkringliggande hus. Kram kram!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin