fixa&dona | Kaos i funkishuset
5340
single,single-post,postid-5340,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kaos i funkishuset

Från och med idag råder det ett rejält kaos här hemma. Dagen F är här. F som i fönsterbyte. Oj, oj vilken skillnad det kommer bli. Det känns riktigt trist att göra sig av med originalfönstren, men de är i katastrofalt dåligt skick så det går liksom inte att göra mycket åt dom. Även om vi skulle lägga ner en massa tid och pengar på att renovera fönstren skulle det helt enkelt inte bli tillräckligt bra för att vara värt pengen och insatsen. Så efter att ha vägt fördelar och nackdelar mot varandra är det nu dags för ett fönsterbyte. Och när vi ändå är igång passar vi på att byta varenda litet fönster i hela huset. Galet. Nu blir det kaos i funkishuset ett tag framöver. Men det är det värt!

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

5 Kommentarer
 • Signerat Thea
  Posted at 11:02h, 10 december Svara

  Så kul, ok j0bbigt när det pågår men roligt efterråt!

 • Mia
  Posted at 12:08h, 10 december Svara

  Hej… Tack för en supermysig inredningsblogg. Jag skulle gärna vilja se mer helhetsbilder av ditt hem. Detaljbilder är också roligt att se men man blir så nyfiken på att se helheten i ditt fina hem. Eller finns det redan, kanske har jag missat det bara :).

 • Hanna
  Posted at 13:53h, 10 december Svara

  Nisse <3

 • Sofia - Sofias Inredning
  Posted at 22:40h, 10 december Svara

  Det är ett väldigt fint kaos ni har! Älskar den vita panelväggen och lamporna! Och växterna, och katten, och stolarna och…. And so on! :) Kram på dig!

 • Dinka
  Posted at 22:45h, 10 december Svara

  Härligt när det är kaos åt det hållet. Det bara till att härda ut, det roliga kommer efteråt.

  Kram!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin