Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Just nu ägnar jag en del tid åt att planera för 2013 och sätta samman föreläsningar och utbildningar jag kommer att hålla under det kommande året. Det finns inte mycket som bättre sätter igång min inspiration och ger nya idéer som att lyssna på musik och klippa och klistra lite. Idag tillverkade jag pappersgranar av svart kartongpapp. Dom kommer trivas fint vid dukningarna i vinter och passar perfekt med mina pappersbollar jag tillverkade för några veckor sedan.
Jag började med att klippa ut tre lika stora trianglar i papper. Dessa lade jag sedan på varandra och sydde en söm rakt över. Sen var det bara att vika ut pappret för att skapa flikar och en granliknande figur. Jag valde att göra tre granar i olika storlekar för att skapa en liten skog. Ojämnt antal blir alltid bäst.
Jag är inte mycket för krusiduller och att överarbeta, så det här var lagom nivå på pyssel för min del. Men det som är så bra är att det är enkelt att förfina idén för att skapa något personligt, det lilla extra. Och sådana pyssel är helt i min smak!

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
5 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.