fixa&dona | Tillfällig arbetsplats – Ut&in
5369
single,single-post,postid-5369,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Tillfällig arbetsplats – Ut&in


Det här med att driva eget på heltid är alldeles, alldeles fantastiskt, men såhär i startskedet också en riktig utmaning. Det är många bollar att sätta i rullning och många frågor att ta ställning till. En del kan man helt enkelt inte förbereda och planera innan man väl är igång. Min största frustration just nu är att jag behöver hitta en passande lokal inom kort där jag kan hålla till med alla mina projekt som ligger inplanerade under vårkanten. Att jag dessutom är väldigt kräsen med hur lokalen ser ut underlättar ju inte direkt…
I fredags förlade jag min förmiddag hos Ut&in. Där kan vi tala om inspirerande miljö i deras kombinerade butik/kontor!

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

1Kommentar
  • Vardagstugg
    Posted at 20:18h, 27 december Svara

    Låter väldigt spännande och roligt iaf! =)

    God fortsättning! Annelie

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin