fixa&dona | Färgglada spaningar vecka 8
5589
single,single-post,postid-5589,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Färgglada spaningar vecka 8


Veckan som gått har ägnats åt ett antal inredningsspaningar åt det färgglada hållet. Jag har jagat tapeter till några av mina inredningsjobb, “sprungit på” kuddar i liknande stil och beställt färgglada glasskrivtavlor till en kund.
De blommiga mönstren med akvarellkänsla och färger som flyter ut, poppar upp både här och där just nu. Åh, jag längtar efter våren! Men än verkar den långt borta i mina krokar, marken är fortfarande täckt av ett rejält snötäcke. Men, men… den som väntar på något gott.

1 & 2. Tapet ur kollektionen Villa Flora från Intrade
3. Kudde från Åhléns
4. Glasskrivtavlor från Lintex


Instagramfoto: Hildur Blad/fixaodona.se

4 Kommentarer
 • Malin
  Posted at 19:16h, 25 februari Svara

  Tittar förbi din fina blogg och säger hej igen :) vad roligt att få träffa dig in person idag!

  • Hildur Blad
   Posted at 01:36h, 28 februari Svara

   Hej Malin!
   Jättetrevligt att få träffa dig häromdagen! Hoppas du får en riktigt givande och inspirerande tid på praktiken hos Annika!

 • Maria
  Posted at 17:21h, 28 februari Svara

  Hej!
  Jag skulle behöva din hjälp. Vi ska tapetsera ett helt hus (bygger nytt). Vill ha vitt som bas och sedan några fondväggar. Vad rekommenderar du för vit tapet. Vill gärna ha en som känns lite mer hållbara och gärna med lite liv i (kanske så att det ser målat ut på väggen). Sedan letar jag efter en fin blomtapet till vårat sovrum. Samt någon fin tapet till barnrum (flicka 2 och pojke 7). Hoppas du har tid och lust att svara på mina frågor. Och har du fler tips på tapeter får du gärna ge dem också :).

 • Spirande grönt
  Posted at 21:52h, 28 februari Svara

  Den högra tapeten med klematisliknande blommor var väldigt tjusig.

  Ha det fint,
  Rebecca

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin