fixa&dona | Tävling: Vinn inredning med Mäklarringen
5600
single,single-post,postid-5600,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Tävling: Vinn inredning med Mäklarringen


Nu är det tävlingsdags här på fixaodona.se. Våren närmar sig för var dag som går och då är det säkert fler än jag som längtar efter lite nytt till hemmet. I samarbete med Mäklarringen har du nu chansen att vinna ett presentkort på 1000 kr att utnyttja hos Rum21.se

För att delta i tävlingen ska du:
1. Rösta på ditt favoritkök bland de tre köken här i inlägget. De är hämtade direkt från objekt som finns till salu hos Mäklarringen just nu. Det behöver inte vara att du tokgillar allt, utan det kan vara någon detalj som tilltalar dig lite extra. Dela gärna med dig av vad du fastnade för.
2. Berätta vad du tycker är viktigast i ett kök. T.ex. förvaring, storlek, ljusinsläpp, arbetsytor, materialval osv.
3. Gilla Mäklarringens Facebook-sida

Lämna ditt svar i kommentarsfältet nedan. Glöm inte att ange din mailadress så att vi kan få tag på dig om det är du som är vinnaren. (Mailadressen syns ej för övriga besökare) Vinnaren utses av Mäklarringen.
Tävlingen pågår till och med den 10 mars kl 23.59. Tävlingen är avslutad.

Vinnare är: Jenny P som lämnade sitt tävlingssvar 5 mars kl 23:18
Stort grattis Jenny! Du kommer att bli kontaktad av Mäklarringen inom kort.


*Tävlingen pågår t o m den 10 mars 2013 kl 23.59. I potten ligger ett presentkort på 1000 kr hos Rum21 från Mäklarringen. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren utses av representanter från Mäklarringen och deras beslut kan ej överklagas.

60 Kommentarer
 • Miriam Axelsson
  Posted at 08:18h, 09 mars Svara

  1. Ahhhhh, kök nummer 2! Kan man få flytta in dit med en gång?! Behålla möblerna också? ;)
  Det här köket är nästan som en avbild för allt det där jag drömmer om med ett eget hus…. Ombonat, fräscht och läcker blandning av nytt och gammalt.

  2. För mig är det viktigast i ett kök att det har plats för ett stort bord, så att familjen kan njuta ordentligt av mat, prat och skratt i flera timmar.
  Sedan skall det vara vara funktionellt och bra planerat så att matlagning och bakning blir smidig.
  Jag kanske är lite konstig, men jag vill också att man ska se ingången till huset från köksfönstret… Då ser man när man barnen kommer hem och kan snabbt gömma undan godispåsen, tjuvkika om maken har med sig blommor hem, släcka ned huset snabbt när Halloween-horden är på gång, vifta bort försäljare med subtila gester och så vidare… :)

  Gillar Mäklarringen på facebook sedan tidigare

 • Kristina K
  Posted at 16:18h, 09 mars Svara

  1) Ettan! Älskar färgerna och fönsterutsikten. Alltså färgkombinationerna – vågat, men ändå inte “too much”. Hur färgkicken i mitten bryts av mot stilrent vitt överst. Hur golvet fint övergår till färgen på de undre skåpen. Någon har tänk till!

  2) Arbetsytor. Jag älskar ju att tillverka saker i mitt kök, att trängas med inredningen är inte min grej alls. Genomtänkt och praktiskt ska det vara. Den personliga, genuina prägeln sätter jag själv i slutändan :-)

  3) Gillar, Kristina Karlsson Fd Magnusson

 • Lise-Lotte Kiderud
  Posted at 08:29h, 10 mars Svara

  Har gillat på facebook och är fullkomligt förälskad i kök nr. 2. Jag tycker att arbetsytor är viktigt så att man har svängrum, bänkar avlastningsytor osv när man lagar mat. Det ska vara gott om skåp, hyllor och lådor. Vi spenderar mycket tid i köket så det ska inbjuda till gemenskap också. Man lagar ju inte bara maten utan äter och sitter och umgås också. Inredningen i kök 2 var fantastisk fin där man kombinerat nytt och gammalt på ett smakfullt sätt. Den gamla vedspisen var effektfull och ävenså kristallkronan. Ett vackert kök med mycket ljus. Jag behöver väl inte tillägga att jag önskar det vore mitt.

 • Anna Brunk
  Posted at 16:04h, 10 mars Svara

  Ååååh!
  Kök nr 2 är precis ett sådant kök som jag själv skulle välja. Ljust, luftigt, rymligt och en perfekt känsla av både nytt och gammalt.
  Det viktigaste för mig i ett kök är rymden, funktionen och att det ska vara lättstädat. En neutral look inspirerar till accessoarer som sticker ut, om man känner för det.
  Kök nr 2 har allt det.

  Självklart gillar jag Mäklarringens facebooksida!

 • Maria P
  Posted at 18:23h, 10 mars Svara

  Jag älskar kök nr 2 med den härliga blandningen av nytt, vitt och gammalt.
  Det viktigaste för mig i ett kök är bänkyta. Plats att ställa brödrost, micro, matberedare m.m. samt att ha plats att kunna baka!
  Gillat på FB

 • Tobbe
  Posted at 18:26h, 10 mars Svara

  jag gillar nr 1. Snygg inslag av både färg och trä.
  Viktigast i kök storleken. Familjen gillar att laga mat tillsammans och då måste vi alla få plats utan att trampa varandra på tårna (annars försvinner nog barnens matlagningslust snabbt!). Så både bänk och golvyta är högt prioriterat hos oss!

 • Elisabet Andersson
  Posted at 20:17h, 10 mars Svara

  1.
  Absolut kök nr 2.
  Fastnade först och främst för det vita totalintrycket – allt enligt Ljust och fräscht-principen.
  Den vackra gamla charmiga järnspisen och den inbyggda vita fläkten är andra saker som tilltalar mig.
  Kyl och frys i silvrig metall står sig också så fint mot allt det vita.
  Ett harmoniskt, välbalanserat kök!
  2.
  Har ganska höga krav på ett kök tror jag.
  Att köket är rejält tilltaget är viktigt för mig. Bra arbetsytor och bra förvaring är lika viktigt.
  Köket får gärna ha ett fint ljusinsläpp också, trivs bättre om det är ljust när jag fixar och donar.
  Materialen får gärna bryta av mot varandra, att man blandar nytt och gammalt på ett smakfullt sätt.
  3.
  Gillar, Elisabet Andersson

 • Linda W
  Posted at 22:11h, 10 mars Svara

  1. Jag gillar kök 1 mest! Stänkskyddet är så härligt färgglatt! Köket är ljust men inte för vitt, det är livfullt helt enkelt. Men jag önskar att gjutjärnsspisen på bild 2 kunde funnits i köket också.
  2. Bra arbetsytor är viktigast. Sen kommer förvaring och bra ljusinsläpp.
  3. Jag går in och gillar på studs, Linda Wallberg

 • Isabelle Sällström
  Posted at 22:11h, 10 mars Svara

  1) jag gillar kök nummer ett. Kanske för att jag dras till sånt som har en retrovibb. Det är kul att se något annat än ett klassiskt vitt kök och skulle jag renovera mitt kök så skulle jag gärna våga mixa lite mer som man gjort i det här köket, med över- och underskåpar i olika material.

  2) köket är för mig husets absoluta mittpunkt. Jag tyker det är viktigt att ha ett öppet kök så man har kontakt med andra delar av huset, det behöver inte alls vara stort men lättarbetat och genomtänkt. Jag gillar kök som har en ganska mild bas så man istället kan byta ut accesoarer och tapeter med tiden. Sen är det viktigt ha musik i köket. Nästa gång i renoverar vårt kök ska vi planera in kabeldragningen så köket kan rymma ett par bra men vl dolda högtalare.

  3) gillar :)

 • Sandra M Pettersson
  Posted at 22:29h, 10 mars Svara

  Jag blev barnsligt förtjust i kök nr 3. Jag tokgillar kombinationen av rött och vitt och köket ger en sorts harmoni. Vackert och modernt i samma andetag.

  Förvaring är prio ett i mitt önskekök. Ett stort skafferi med utdragslådor så man inte glömmer bort de där sakerna längst in i skafferiet som har en förmåga att ligga och mögla innan man hinner använda det eller ens märkt att det fanns. Många skåp och lådor så att så lite grejer som möjligt står framme.

  Mycket arbetsyta är också viktigt. Jag vill kunna bre ut mig utan att behöva flytta på saker.

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin