fixa&dona | Vårstädning
5489
single,single-post,postid-5489,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vårstädning


Jag försvann in i städträsket. Hela helgen har jag ägnat åt att städa och rensa både här och där. Min vana trogen sedan barnsben så kunde jag inte låta bli att möblera om när det är storstädning på G. Jag har som jag nämnde i tidigare inlägg några projekt på gång som jag är sugen på att ta tag i. Men innan jag har ro att starta upp något nytt ville jag ta hand om resten av vårt kära funkishus. Jag är smått allergisk mot att starta upp massa projekt som jag inte vet när jag hinner och orkar slutföra.
När det är dags för ommöblering eller att byta känsla i ett rum tycker jag det är allra enklast att plocka ut allt det som absolut inte ska vara kvar för att sedan plocka in en sak i taget och känna sig för. Nu är vardagsrummet svartvitt och jag längtar efter lite mer färg på textilier och vårblommorna saknas. Men det får bli nästa helg. Nu bär det av mot Stockholm Furniture Fair i några dagar kombinerat med ett antal möten med både nya och gamla kunder och samarbetspartners för att diskutera och planera för framtiden.
Är du nyfiken på fler glimtar än de jag bjuder på här på bloggen så hittar du mig även på Instagram. Sök på fixaodona.

Jag önskar dig en underbar vecka!

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

4 Kommentarer
 • Jessica
  Posted at 07:30h, 04 februari Svara

  Vad inspirerad jag blir. Frustrerad också för jag drömmer om oceaner av tid så jag hinner massor utan att stressa. Få njuta av processen i lugn och ro. Kanske dags att köpa en vinnande trisslott *ler*

  • Hildur - fixaodona
   Posted at 22:05h, 06 februari Svara

   Hej Jessica! Även jag drömmer av oceaner av tid. Men det är bara att inse att det nog aldrig kommer att hända. Så det är “bara” att försöka prioritera efter bästa förmåga. För min del underlättar det väldigt mycket att jag har lätt för att fokusera på här och nu och inte stressar upp mig över saker jag ändå inte kan påverka i nuläget. Håller tummen att du får tag på en vinnande trisslott! :)

 • Frida
  Posted at 15:52h, 04 februari Svara

  Åh så härligt det låter. Hoppas att vi ses på mässan imorgon. Jag kommer upp med arla morgontåget!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin