fixa&dona | Eco Happy och en riktig happy friday!
5654
single,single-post,postid-5654,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Eco Happy och en riktig happy friday!


Åh, den senaste veckan går nog till historien som en av de roligaste någonsin. Även krävande på många sätt och vis. Men om varenda arbetsvecka vore som denna skulle jag inte klaga. En mix av roligheter, utmaningar, inspiration, nya möten, sälj och massa tid utanför den trygga boxen. Igår var jag hos Frida på hennes kontor tillsammans med ett gäng härliga bloggare. Vi frossade i tapetnyheter från EcoBoråstapeter som presenterades av skaparna bakom kollektionerna, Hanna Wendelbo-Hansson och Madeleine Sidemo. Madeleine visade upp den nya, färgglada kollektionen från Eco som fått det mycket passande namnet HAPPY. Ett riktigt lyckopiller i tapetform! Här hittar du en samling glada blommor och färgstarka grafiska mönster som passar perfekt till dig som vill ha ett lekfullt hem. Från och med den 27 mars finns Eco Happy ute i butikerna. Mer färg till folket!

Idag har jag varit på besök i tapetfabriken. Vill du se glimtar från dagen, innan jag hunnit sätta ihop ett blogginlägg är det bara att leta reda på mig på Instagram (sök efter fixaodona).
Nu önskar jag dig en HAPPY friday!
Pressbilder: Eco-Boråstapeter

2 Kommentarer
 • Sofia - Sofias Inredning
  Posted at 13:33h, 09 mars Svara

  Superläckra! :)

 • Karinas inspiration
  Posted at 20:46h, 10 mars Svara

  Verkar vara en riktigt glad tapetkollektion:))
  Ska bli kul när vi får kartan till butiken…något från den måste jag absolut tapetsera i någon av våra inspirationsinteriörer!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin