fixa&dona | New York
5688
single,single-post,postid-5688,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

New York


Några av er har säkert märkt att bloggen sett helt tokig ut de senaste dagarna. Men nu ska allt vara i sin ordning hoppas jag. Typiskt att det är något som ska gå galet när man inte är på hemmaplan. Men, med lite hjälp från supporten så har jag nu lyckats fixa till bloggen igen. Själv sitter jag just nu på ett hotellrum i NewYork och har tillbringat de senaste dagarna här. Det är första gången i New York och jag har fullt sjå med att försöka samla alla intryck, vilket inte är helt enkelt. Nu ska jag bege mig ut, en ny dag i New York tar sin början.
Vill du se ytterligare glimtar från New York kan du hitta detta på mitt Instagram. Sök på fixaodona.


Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

1Kommentar
  • eastcoastmom i Spanien
    Posted at 16:50h, 20 mars Svara

    The city that never sleeps! Visst är stan fantastisk! Vi reser hem till Connecticut i slutet av juni några veckor, det blir nån tur in till New York också (en timme med pendeltåg från vår stad i CT). Gillar verkligen USAs östkust.

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin