fixa&dona | Tapetväljaren.se
5635
single,single-post,postid-5635,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Tapetväljaren.se


Idag har jag varit i Jönköping och utbildat butikspersonal inom färghandelskedjan Nordsjö Idé&Design. Rena rama drömjobbet! Imorgon styr jag färden mot Örebro. Dags att träffa ett nytt gäng att prata sälj, kundbesök och nya, kreativa arbetssätt med. Att få tillbringa en dag med kunniga och supertrevliga personer som är lika nördiga som jag när det gäller tapeter, kulörer och alla de där frågorna som dyker upp när man jobbar i färgbutik är fantastiskt roligt. Så nu har jag som bonus fått en massa tapettips som jag tänkte dela med mig av framöver.
Men dagens bästa tips var nog ändå tapetväljaren.se Om du tänkt att tapetsera om där hemma rekommenderar jag dig att kika in på tapetväljaren.se Där finner du ett stort antal tapetkollektioner samlade på ett överskådligt sätt, med en superbra sökfunktion. Här finns något för alla!


När du hittat en tapetfavorit så är det bara att klicka sig vidare ytterligare ett steg för att få all info om tapeten såsom leverantör, kollektion, pris, mönsterpassning och artikelnummer. Dessutom har de tagit fram bottenkulören i alla tapeter och anger denna med ett NCS-nummer. Perfekt! Sen är det bara att notera uppgifterna och besöka närmsta färgbutik för att kolla in tapeten i verkligheten och kanske göra en beställning.
Tapetväljaren.se får därmed bli dagens tips!


Skärmdumpar från Tapetväljaren.se

1Kommentar
  • Livingbymiriam
    Posted at 08:51h, 06 mars Svara

    Vilken smart grej, gillar skarpt! Åh vilket roligt jobb du verkar ha ;)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin