fixa&dona | VÅR-ris slash PÅSK-ris
5713
single,single-post,postid-5713,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

VÅR-ris slash PÅSK-ris


Oj, det är redan påsk. Jag har inte alls hängt med. Våren har ju inte ens kommit ännu!? Nåväl, jag behöver inte fundera över vad vår familj ska hitta på dessa lediga dagar. Nä, för vi ska åka på säsongens sista hockeycup.
Innan jag åkte till New York hade jag deadline på en artikel, där temat var “påskpyssel i sista minuten”. Jag älskar tapeter! Därför valde jag mig att använda mig av spillbitar av tapet för att dekorera mitt påskris. En variant gick i den svartvita färgskalan och kombinerades med matchande fjädrar, nästa påskris gick i rosa och orange. Ett påskpyssel som är lätt som en plätt, snabbt och går att variera i all oändlighet! Dessutom tycker jag det är fint både innan och efter påsk. Ett vår-ris helt enkelt!


Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

3 Kommentarer
 • PYSSELITEN
  Posted at 08:33h, 29 mars Svara

  verkligen fint och smart man har ju en hel del ligger hemma .Men det får bli att testa nästa påsk då det står jobb å schemat nu :) ha en bra påsk

 • Victorias provkök
  Posted at 13:58h, 29 mars Svara

  Glad Påsk
  Kramar från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

 • Sofia
  Posted at 22:02h, 29 mars Svara

  Fint! Va roligt att du fick ungefär samma idé’ som jag! Du gillar tapeter och jag gillar tyg, men idén var ungefär densamma:-) Glad Påsk!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin