Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Ibland blir jag nästan lite svag i knäna när jag får se miljöbilderna till nya tapetkollektioner. Idag var ett sådant tillfälle. Pudriga pasteller, hela gråskalans palett och en kallare färgskala där mint och lagerbladsgrönt står i fokus. Allt med en lätt strukturerad yta. Tapetkollektionen Mineral från Boråstapeter är för dig som gillar enfärgade väggar men som inte vill vara utan den där extra lilla värmen som (bara) tapeter kan tillföra.
De 30 tapeterna i ljuvlig färgskala och lätt struktur finns ute i butik från och med den 7 maj.


De pudriga pastellerna. Känslan. Vill ha. Rogivande. Vackert. Svag i knäna.


Pressbilder: Boråstapeter

Total
0
Shares
4 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin