fixa&dona | Gör dina egna papperskrukor
5800
single,single-post,postid-5800,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Gör dina egna papperskrukor

Idag delades tidningen Äntligen ut i mina trakter. Där har jag skrivit om hur man gör egna krukor av tidningspapper. I ett svagt ögonblick fick jag för mig att jag skulle passa på att göra en enkel instruktionsfilm när jag ändå fotade bilder till detta. Och har man lovat i tidningstryck så är det bäst att stå vid sitt ord.
Så här kommer ett trevande, första försök med mig själv både framför och bakom kameran. Ibland får jag för mig att jag vill testa nya grejor, lära mig nya saker. En av dessa “vill bli bättre”-önskningar är faktiskt att göra filmer för webb-publicering. Jag har planer. Men först måste jag träna mig lite i filmandets och redigerandets ädla konst. Nåväl. Här kommer ett första försök.


Foto och film: Hildur Blad/fixaodona.se

7 Kommentarer
 • gella
  Posted at 19:23h, 24 april Svara

  Kul med film! :) Såg proffsigt ut redan nu och det blir spännande att se utvecklingen!

 • Lina
  Posted at 21:52h, 24 april Svara

  Snygg film!

  Brukar göra sådana krukor, fungerar hur bra som helst.

 • Emelie
  Posted at 08:20h, 25 april Svara

  Det blev ju görbra! Snyggt jobbat!

 • Mormorsglamour-pyssel och inredning
  Posted at 08:25h, 25 april Svara

  Det var ett alldeles strålande resultat på den filmen. Där behövs inte träning, det är bara att fortsätta så här.

  Det är så kul med en liten filmsnutt och det blir så pedagogiskt och enkelt istället för att visa steg för steg bilder.
  Tummen upp.

  Lycka till nu
  Kram
  Helena

 • Maria, Nordic Design Collective
  Posted at 10:09h, 26 april Svara

  Snyggt jobbat! Och jag håller med föregående, det såg redan superproffsigt ut! Heja dig!

 • Sofia - Sofias Inredning
  Posted at 11:55h, 28 april Svara

  Men hallå, du gör dig ju himlans bra på film Hildur! Vi vill se mer, mer, meer! ;)

 • pibadezign
  Posted at 20:56h, 29 april Svara

  Superfint!!
  Man förstår precis och så blir man ju glad!!!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin