fixa&dona | Källaren: arbetsrum med nytt innertak
5794
single,single-post,postid-5794,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Källaren: arbetsrum med nytt innertak


I lördags morse strax efter klockan sju ropade maken från källaren att han skulle bryta strömmen. När jag kom upp en halvtimma innan för att käka frukost med familjen så var han redan iklädd arbetskläderna, redo att ta tag i renoverandet av mitt blivande arbetsrum i källaren. Tror bestämt han är lite “arbetsskadad” av sitt dagliga jobb som snickare. Men inte mig emot. Jag är galet tacksam över att han gör detta för mig, trots att det finns en massa andra projekt att ta tag i här hemma som kanske egentligen är högre prioriterade.
Under lördagen satte han upp plåtreglar i taket, isolerade, förberedde för strömmen och gipsade taket. Redan då blev det en otrolig skillnad för upplevelsen av rummet. (Före-bilder hittar du här.) Söndag morgon hjälpte jag till att märka upp för de nya innerväggarna, sen for jag iväg på bloggträff i Göteborg i dagarna två. Under tiden har maken gjort samma moment igen, men nu är det väggarna som fått ny beklädnad. Det är snabba ryck när han kör igång. Snart är det min tur att ta över stafettpinnen och spackla, slipa och måla.


Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

2 Kommentarer
 • pibadezign
  Posted at 08:03h, 23 april Svara

  Ja, med proffsiga människor sker allt så mycket snabbare och snyggare!!! De vet precis vad som ska göras och gör det i rätt ordning, till skillnad mot en annan som trevar sig fram….det kommer att bli fantastiskt!!!

 • Anna
  Posted at 10:06h, 24 april Svara

  Men GUD vad ni är snabba! Härligt med eget arbetsrum. Jag har ett men har inte fått tid att inreda det än. Kanske kan få lite inspiration till det när du blir klar med ditt :)

  Med vänlig hälsning Anna

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin