fixa&dona | Källaren: arbetsrummet har fått nya väggar
5809
single,single-post,postid-5809,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Källaren: arbetsrummet har fått nya väggar


Jag tänkte det kunde vara på sin plats med ännu en rapport kring statusen i mitt blivande arbetsrum som är beläget i källaren. På bilderna jag visade häromdagen var det nya innertaket på plats. I tisdags kväll gjorde maken klart det sista, så nu är även väggarna täckta med gips. Först skulle plåtreglarna på plats, sedan isolering och därefter gipsskivorna.
Innan han körde igång fick jag instruera om vart jag ville ha eluttag och uttag för lampor. Och sen fick jag märka upp med tuschpenna på stenväggarna där jag har tänkt sätta upp skåp och hyllor så att han kunde förstärka med kortlingar så att det inte är nån tvekan om att de kommer hänga stadigt.

Även dörr och dörrkarm plockade han bort, den hade sett sina bästa dagar och var alldeles sned och vind efter att ha utsatts för vatten som läckt in från uteplatsen ovanför.
Nu är det min tur att spackla, slipa, måla och tapetsera innan han kan jobba vidare. Tjoho så glad jag är över att se mitt nya arbetsrum växa fram. Här ska det produceras och skapas stordåd!

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

3 Kommentarer
 • Livingbymiriam
  Posted at 08:39h, 26 april Svara

  Vilket tempo ni har, kommer bli kanon fint!

 • Catarina
  Posted at 19:42h, 26 april Svara

  Härligt. Det verkar gå i en rasande fart också.
  Det blir spännande att se vad du väljer för tapeter till arbetsplatsen.

 • Jenny - Hemtrender
  Posted at 11:58h, 27 april Svara

  Kommer bli grymt, ni är så händiga!
  Och ja, visst var mitt MAC-fodral fint? Tycker jätte mycket om f’ärgen på den, vet inte om det så praktiskt egentligen men är riktigt fint:)

  Ha en go helg,
  Kram
  Jenny

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin