fixa&dona | Luleå – nu är jag här
5756
single,single-post,postid-5756,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Luleå – nu är jag här


Strax innan lunch idag satte jag mig på tåget upp till Stockholm och vidare till Arlanda för att sedan ta flyget till Luleå. Jag tror faktiskt inte att jag varit såhär långt norröver i vårt avlånga land tidigare. Men oj så smidigt det gick att ta sig 115 mil norröver. Och Luleå visade sig såhär vid första anblicken vara ett riktigt trevligt ställe. Nästan såpass trevligt att jag överväger att ta med mig familjen och flytta hit. ;) Jag hoppas att jag får chansen att åka hit fler gånger.


Imorgon bitti bär det av till den lokala Nordsjö Idé&Design-butiken för att hålla i ännu en kursdag för anställda i kringliggande butiker. Jag är så otroligt glad och tacksam för att jag fått möjligheten att hålla dessa utbildningar, träffa en massa härliga anställda i butikerna och samtidigt upptäcka Sverige.
Imorgon kväll bär det av hemåt igen. Och till helgen hoppas jag hinna med att tapetsera. Tapetrullarna ligger i källaren och väntar på mig.

Instagrambild 1 och 2: Hildur Blad/fixaodona.se
Tapetbild: skärmdump Eco Wallpaper

2 Kommentarer
 • Karinas inspiration
  Posted at 09:45h, 10 april Svara

  Taprtkollektionen Happy är så fin…gillar också den ljusa blåturkos blommiga som du har valt:)) Ska bli kul att få se den här sen, på plats i ditt hem.
  Tapeten matchar verkligen dina “flygbilder”fint här!

 • Kajsa
  Posted at 15:50h, 14 april Svara

  Sv: Hej! Jag beställde sänggaveln från kronmobler.se och det fungerade jättebra! Hoppas du haft en bra helg :)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin