fixa&dona | Nytt renoveringsprojekt i källaren: arbetsrum
5776
single,single-post,postid-5776,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Nytt renoveringsprojekt i källaren: arbetsrum


Nu är det dags. Wihoo! Hockeysäsongen är slut och då finns det helt plötsligt betydligt mer tid till förfogande för renovering. Det är dags för vårt kära funkishus att få lite uppmärksamhet igen. Jag driver ju mitt företag på heltid numera och har valt att ha mitt kontor på hemmaplan eftersom jag tillbringar största delen av mina arbetsveckor på resande på fot. Fram tills nu har jag haft en provisorisk arbetsplats i vår stora hall. Men det är heeeelt omöjligt att fortsätta ha det så. Nu håller hallen på att svämma över av tygprover, mattprover och allt annat jag behöver ha nära till hands när det är dags att ta sig an mina inredningsuppdrag. För att inte tala om all tid som går åt till att plocka fram alla saker och sedan plocka undan allt när arbetsdagen är “slut”.
Så nu ska jag flytta ner i källaren! Rummet mäter 4,4 meter på längden och 2,4 meter på djupet. Jag håller på och spånar för fullt på hur det ska se ut medan maken har förberett med att skaffa plåtreglar och gipsskivor. Jag förväntar mig underverk! Det kan väl inte annat än bli stooor skillnad med dom här förutsättningarna.
Som ni kanske vet älskar jag själva renoveringsprocessen mer än något annat. Så ni kan vara säkra på att få ett gäng uppdateringar från detta projekt. Nu kör vi!


Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

3 Kommentarer
 • Emma
  Posted at 21:45h, 18 april Svara

  Åh det ska bli spännande att följa, kan ju inte bli annat än bra när ni är i farten;) Trevlig helg, kram emma

 • Sofia - Sofias Inredning
  Posted at 08:49h, 19 april Svara

  Men hallå, det kommer ju bli skitbra! :)

 • Emelie
  Posted at 20:26h, 19 april Svara

  Kommer nog bli hur bra som helst! :)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin