fixa&dona | Uppdrag: uteplats
5785
single,single-post,postid-5785,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Uppdrag: uteplats


Igår eftermiddag var jag och rekade inför ett uppdrag som ska jag ska genomföra på tisdag. Det var en av våra lokala tidningar som hörde av sig och ville göra ett uppslag kring temat uteplats. Så nu är det snabba ryck eftersom jag bara har idag på mig att förbereda inför tisdagens genomförande. Söndag och måndag är jag på resande fot. Nu gäller det att trolla med knäna och åstadkomma största möjliga skillnad till minsta möjliga peng och insats. Och visst är det så det är för de flesta av oss. Pengarna växer inte på träd och tiden är en bristvara. Men om man bortser från dessa två saker så är det en sak man måste börja med. Och det är en plan. En plan och dröm om hur man vill att resultatet ska bli. Har man bara ett tydligt mål, en vision så går det betydligt snabbare att verkställa, slipper ett gäng felköp och i slutändan blir det inte alls lika kostsamt.
Nu mina kära vänner ska det pysslas och snickras lite inför detta uppdrag. Jag passar på att förena nytta med nöje och tillverkar några saker som står på min alldeles egna att-göra lista. Perfekt!
Trevlig helg till er alla!

Mobilbild: Hildur Blad/fixaodona.se

2 Kommentarer
 • Kattis
  Posted at 21:55h, 20 april Svara

  Spännande! Vi står just och velar om ifall vi ska glasa in vår altan eller kanske bara sätta tak men strunta i väggarna… Blir spännande att se hur ditt projekt blir! :)

 • pibadezign
  Posted at 08:17h, 23 april Svara

  Skulle kunna ha varit min gamla altan!
  Lycka till allting blir ju bara bättre!!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin