Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Garden från Boråstapeter
Jag fick glädjen att titta närmare på den sprillans nya tapetkollektionen Garden Party från Boråstapeter när jag var på besök hos designavdelningen på EcoBoråstapeter i början av mars. Idag damp pressreleasen ner i mailboxen så äntligen kan jag dela med mig av några bilder från kollektionen som finns ute i butikerna från och med den 19 juni.
Kollektionen är en hyllning till utelivet i trädgården med akvarellfärger och blommönster i en lätt nostalgisk tappning. Det botaniska temat är den röda tråden genom mönster och färger. Från ceriserött och pärongrönt till svalt aprikos och svartgrått.
Kollektionen innehåller 30 tapeter, 3 digitala och 16 tapeter ur kollektionen Mineral. Jag älskar färgställningarna i denna kollektion och mitt favoritmönster ser du nedan till höger.

Garden från Boråstapeter

Garden från Boråstapeter
Pressbilder: Boråstapeter

Total
0
Shares
1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.