Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Stege i olika skepnader
Häromveckan byggde jag en stege, en förvaringsstege. Perfekt att ställa på uteplatsen eller balkongen för att kunna odla på höjden. Måtten anpassar du efter förutsättningarna. Och skulle du inte vilja hänga blommor  eller andra växter på stegen går det minst lika bra att hänga upp en ljusslinga, filtar eller haka på en cykelkorg eller liknande för att förvara småsaker. En stege i olika skepnader helt enkelt.

Stege i olika skepnader
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
1
Shares
9 comments
  1. Hej, en sådan underbar idé!! Satt och sökte inspiration till vår uteplats och hittade detta! Du kan inte dela med dig av hur du gått till väga?

   Kram Malin

 1. Kanonfint… har ungefär en likadan stege och undrar nu vart du har köpt dina singel blomlådor, eller vad det nu kan heter, dom i zink, kanonfina!!!

 2. Så himla snyggt! Hittade själv en gammal stege i en av längorna här på gården och tyckte den såg ut att vara perfekt för att kunna piffa upp uteplatsen vi ska fixa till nu i sommar :D
  men frågan är vart har du hittat dom snygga krukorna/blomlådorna ?

  1. Hej Maja! Krukorna köpte jag på Plantagen. Men du kan säkert hitta liknande på Åhléns, Granit, Lagerhaus och Blomsterlandet. Lycka till med uteplatspiffet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.