Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Garden Party från Boråstapeter
Nån som kan gissa min favoritfärgskala just nu? Ja, jag trodde väl det.
Framöver ska jag tapetsera här hemma. Två av tapeterna som ska upp är de på bilden nedan. Tapeten till vänster kommer ur kollektionen Wallpapers by Scandinavian Designers från Boråstapeter och tapeten till höger är en nyhet som dyker upp i butikerna den 19 juni, ur kollektionen Garden Party, även den från Boråstapeter. Jag gillar mixen mellan det grafiska och den mer romantiska känslan som den blommiga tapeten bjuder på.

Tapeter och målning på schemat
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
5 comments
  1. Jag har köpt hus från -46 och källaren är inredd men med vissa detaljer kvar som är orginal: snickerier och dörrar. Tänkte ha vita väggar, grå lister och gröna dörrar , vad tror du om det och vilken av dessa gröna skulle du valt? /a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.