fixa&dona | Instruktioner: förvaringsstege i olika skepnader
5947
single,single-post,postid-5947,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Instruktioner: förvaringsstege i olika skepnader

Äntligen - tillverka en stege
Häromdagen visade jag en bild på en förvaringsstege som jag hade tillverkat och fick då frågan om jag kunde dela med mig av instruktioner hur jag gjort. Såklart. Just detta skrev jag faktiskt om i en lokal gratis-tidning häromveckan. Klicka på bilden nedan så dyker den upp på skärmen i betydligt större och mer lättläst format.
Steg för steg instruktioner - stege
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

2 Kommentarer
 • Kristina
  Posted at 11:29h, 28 maj Svara

  Tack för du delade med dig! Sparas till kommande altan projekt!
  Ha en bra dag!

 • Malin Rydh
  Posted at 08:24h, 03 juni Svara

  Hej,

  Tack så otroligt mycket för att du delade med dig av detta! Jag var en av dem som önskade det i förra inlägget =) och blev ännu gladare när jag såg attack hade allt material hemma, så igår så snickrade jag ihop en fin dekorationsstege, måste bara köpa målarfärg =)

  Tack ännu en gång!

  /Malin

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin