Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Äntligen - tillverka en stege
Häromdagen visade jag en bild på en förvaringsstege som jag hade tillverkat och fick då frågan om jag kunde dela med mig av instruktioner hur jag gjort. Såklart. Just detta skrev jag faktiskt om i en lokal gratis-tidning häromveckan. Klicka på bilden nedan så dyker den upp på skärmen i betydligt större och mer lättläst format.
Steg för steg instruktioner - stege
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
2 comments
  1. Hej,

    Tack så otroligt mycket för att du delade med dig av detta! Jag var en av dem som önskade det i förra inlägget =) och blev ännu gladare när jag såg attack hade allt material hemma, så igår så snickrade jag ihop en fin dekorationsstege, måste bara köpa målarfärg =)

    Tack ännu en gång!

    /Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.