fixa&dona | Söndagsfunderingar om renovering
6028
single,single-post,postid-6028,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Söndagsfunderingar om renovering

Färgglada jobbarkläder
Större delen av helgen har jag tillbringat iklädd arbetskläder och med roller och pensel i högsta hugg. Jag har nämligen börjat måla i källaren. Det står lightrenovering på schemat. Nu är det som jag tidigare berättat dags för hallen, tvättstugan och ytterligare ett rum att få sig en uppfräschning med  ny färg, bättre belysning och bra förvaring. I helgen var det hallen som stod i fokus.
Med all tid och engagemang lagd på källaren får resten av huset hamna lite på undantag. Blä för det. Men, men… som jag försöker intala mig, det blir värre innan det blir bättre. Snart är renoverandet av källaren klart och jag kan fokusera på att inreda och göra fint i vårt hus. Jag lovade nämligen mig själv när vi flyttade in i huset för två år sedan att inte påbörja några projekt utan att de andra först är slutförda. Så, nu när det snart är slut på att flytta runt möbler från rum till rum allteftersom det ena rummet efter det andra blir färdigt kan jag inom inte alltför lång tid fokusera på att inreda snarare än att renovera och fundera över stora saker såsom fönster, målning av hus, dränering osv.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

1Kommentar
  • malin
    Posted at 21:48h, 17 juni Svara

    Jisses är det två år sedan ni flyttade?! Det betyder att jag följt din blogg längre än så, sjukt vad tiden går fort! Gillar den! Bloggen alltså. Trevlig sommar =)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin