fixa&dona | Formex hösten 2013 – Eclectic Touch
6172
single,single-post,postid-6172,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Formex hösten 2013 – Eclectic Touch

Eclectic touch - Formex hösten 2013
I mitten av augusti kör inrednings-hösten igång med Formex och ett gäng pressvisningar som jag tänkte hinna med under några hektiska dagar i Stockholm. Dags att fylla på med ny, härlig inspiration.
Höstens tema på Formex är “Eclectic Touch”. Kort sagt kan man säga att det handlar om att mixa och matcha – med fingertoppskänsla.
Färgskalan är mättade färgtoner i grått, blått och brunt som samsas med varmt tegelrött, konjaksbrunt, ädelstens- och metallfärger. Och sen ett stänk neon för att få till en modern känsla.

– Aldrig någonsin har uttrycket stilrent känts så avlägset som nu. Tvärtom fortsätter vi ge oss hän åt mångfaldens generösa spektrum och blandar epoker, färger, material och mönster. Temat inspirerar och uppmuntrar till att mixa våra favoriter och ta fram konstnären inom oss, säger Chicie Lindgren, projektchef för Formex.

Uppslaget nedan är ur augusti-numret av Elle Interiör som jag tycker visar på ett tydligt sätt vad som kommer i höst.

Ett uppslag ur Elle Interiör augusti 2013
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

1Kommentar
  • Caroline
    Posted at 15:50h, 02 augusti Svara

    Kul med mixa och matcha! Det är alltid intressant med färger så det låter som en trevlig trend.

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin