fixa&dona | Fyndade garderobsdörrar och nya knoppar
6154
single,single-post,postid-6154,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Fyndade garderobsdörrar och nya knoppar

Källargarderober
Tidigare i våras hade jag den stora turen att fynda garderobsdörrar på IKEA för 100 kr styck. Gråa. Färgskalan som härskar i vårt hus. Eftersom jag kikat på dessa tidigare var det bara att slå till och sedan låta de sex dörrarna stå här hemma och vänta i sina kartonger ett tag. Nu har jag gjort några omflyttningar bland garderoberna i vårt hus, frigjort stommar samt inhandlat tre extra stommar som nu flyttat in i vårt sovrum i källaren och i hallen i källaren. Häromdagen visade jag en närbild på Instagram föreställande knopparna som fick följa med hem vid mitt senaste IKEA-besök. Jag tycker dom är riktigt fina i all sin enkelhet! Skulle du gilla modellen men inte färgen så finns de även i svart och dessutom som handtag.

Finfina knoppar till garderoben
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin