fixa&dona | Götheborg från Sandberg – berättelser om att resa
6163
single,single-post,postid-6163,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Götheborg från Sandberg – berättelser om att resa

Nu blev det en sån där oplanerad bloggpaus igen. Inte på grund av semester utan på grund av att jag har så galet mycket jobb. Men, jag klagar absolut inte. Eftersom jag är en riktig tapetnörd och med spänning följer höstens nya kollektioner så tänkte jag att det kunde vara på sin plats att rapportera kring en kollektion som kommer ut i butikerna i mitten av augusti.

Den 15 augusti lanserar Sandberg en helt ny tapetkollektion, Götheborg. Det är en berättelse om att resa. Om havet. Om möten med nya kulturer, människor och idéer. Inspirationen är hämtad från gamla tiders resande på de sju haven, Ostindiska kompaniets seglatser mot fjärran öster och hamnstädernas ström av nya varor och intryck. Kollektionen består av en samling tyger och tio tapetmönster. Genom att kombinera tapeterna med linnetextilier, rena trämaterial, läder, koppar och mässing höjs materialkänslan i mönstren ytterligare ett snäpp.

Sandberg Götheborg Eva
Eva – Ett mönster som är inspirerat av det indiska formspråket. Tigrar och elefanter har fått sällskap av hjort, fågel och hare.

Sandberg Götheborg Maj
Maj – Inspirerat av ett engelskt tygmönster som införskaffades av en japansk greve som studerade i Europa på 1800-talet. Textilt raster och en färgskala som flirtar med både retrostil och modernt 2000-tal.

Sandberg Götheborg Evert
Evert – En randig tapet som står för det tidslösa och klassiska. Evert finns i flera färgställningar som matchar de andra mönstren i kollektionen Götheborg. En tapet som tar för sig och passar som allra bäst i stora rum.

Sandberg Götheborg Calle
Calle – mönstret är uppbyggt kring samlarobjekt från olika kinesiska dynastier på 900-talet. Skavd patina som ger en exklusiv och antik framtoning.

Sandberg Götheborg Eden
Eden – ett mönster som nästan är som en lillasyster till Eva. Eden är en lustgård med livets träd och en mängd djur. Milda färger och mjuk yta som ger en behaglig ombonad känsla.

Pressbilder: Sandberg Tyg & Tapet

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin