fixa&dona | Jobbfunderingar i sommartid
6182
single,single-post,postid-6182,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Jobbfunderingar i sommartid

fixa&dona - kontor/arbetsrum
Ibland känns det så märkligt, men på ett bra sätt. Det här med att driva eget företag på heltid, att försörja mig på det jag gillar allra bäst och mest och dessutom ha kontoret på hemmaplan. På nåt vänster känns det som att jag inte jobbar. Även om jag gör det i allra högsta grad. Nåväl, det tar väl ett tag till att vänja sig. Men nu längtar jag faktiskt efter rutinerna som hösten och barnens skolgång för med sig. Jag är redo för “nystart”.
Idag har jag tillbringat en heldag i källaren, i mitt alldeles egna arbetsrum som maken och jag fixade till sent i våras. Det har blivit rena rama drömrummet! En kreativ verkstad som rymmer allt jag kan tänkas behöva. Men nu ser det inte riktigt lika städat ut som på dessa bilder. Nä, för idag har det varit sy-stuga hela dagen lång. Till ett inredningsjobb som jag ska färdigställa nästa vecka. På min Instagram (@fixaodona) hittar du lite mer om detta uppdrag om du är nyfiken.

Fågelburk från Åhléns

Kontor - Montana Gold från Highlights
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

3 Kommentarer
 • Henriettae
  Posted at 01:30h, 01 augusti Svara

  Ser fint ut!! Väntar med spänning på lite helhetsbilder, och rapport från tvättstugan och hur du tänkt när du inrett den! :)

 • Spirande grönt
  Posted at 09:04h, 01 augusti Svara

  Så härligt ditt kontor ser ut!

  Ha en finfin torsdag,
  Rebecca

 • Sofia - Sofias Inredning
  Posted at 07:32h, 02 augusti Svara

  Jag är så hiiimla avis på ditt arbetsrum Hildur! Jag vill också ha en plats där min kreativitet kan flöda! :)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin