Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Klöver i kruka
Jag längtar efter lite mera grönt här hemma i vårt kära funkishus. Grönt i form av växter alltså. Men eftersom vi inte har några fönsterbrädor (sedan fönsterbytet i december – jag funderar fortfarande på hur vi ska lösa detta på bästa och snyggaste sätt. Saknar våra fiiina, djupa fönsterbrädor som huset hade tidigare men som tyvärr inte gick att rädda) så har det liksom inte blivit av att jag köpt mig några blommor. De blommor som finns här hemma går att räkna på ena handens fingrar. Inte så kul. Men det ska det bli ändring på i höst. Nu har jag påbörjat projekt inköp av grönt. Först ut en liten klöver-blomma.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.