fixa&dona | Kurs: Inred ditt hem… hitta din egen stil
6356
single,single-post,postid-6356,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kurs: Inred ditt hem… hitta din egen stil

instagram_moodboard
Efter 10 år i färgbranschen och några år som säljare/inredare till offentlig miljö och ett stort antal inredningsuppdrag till privata hem så tror jag att jag mött många av de frågeställningar som man kan tänkas fundera över när man färgsätter och inreder sitt hem eller arbetsplats. Att förmedla kunskap är faktiskt bland det roligaste jag vet. Inredning handlar inte om pengar i första hand. Det handlar om kunskap, idéer och en känsla. Att veta vad, varför och hur.
Under våren har jag jobbat med att utbilda butikspersonal inom färgfackhandeln och i höst fortsätter jag med dessa uppdrag.
Men jag kan liksom inte få nog av alla dessa härliga möten och att få prata inredning med de som längtar efter att lära sig mer! Så därför kör jag nu även igång med kurser för privatpersoner. Först ut är en inspirationskurs som jag valt att kalla “Inred ditt hem… hitta din egen stil”. Mer info om kursen hittar du här eller så klickar du på bilden i spalten till höger. Att ha hittat sin egen stil när det gäller inredningen är något som underlättar nåt enormt när du ska inreda ditt hem och få till den där berömda röda tråden.
Den här gången håller jag till på hemmaplan, på Inredia i Tibro. Men skulle det vara så att du och ett gäng vänner/arbetskamrater skulle vilja köra något liknande på plats hos er för en kväll, halvdag eller heldag så är det bara att höra av sig till mig så får vi se vad vi kan hitta på tillsammans.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

5 Kommentarer
 • Tove
  Posted at 07:07h, 31 augusti Svara

  Har du funderat på webkurs? Är det ens möjligt med det upplägg du tänkt dig? För oss icke Tibro-bor tänker jag

  • Hildur Blad
   Posted at 16:21h, 31 augusti Svara

   Hej Tove! Glädjande nog kan jag svara ja på den frågan. Webbkurser kommer under hösten. Inte exakt i upplägget som hade blivit om man träffas ansikte mot ansikte, men resultatet är detsamma. Så håll utkik i början av oktober…

 • M
  Posted at 08:22h, 01 september Svara

  Åh jag som hade hoppats att du skulle hitta till Göteborg med dina kurser.. Är så nyfiken. Finns det planer på det eller får man nöja sig med webkursen?

  • Hildur - fixaodona
   Posted at 11:49h, 01 september Svara

   Hej hej! Jag skulle mycket gärna ta med mig mina kurser till Göteborg. Så egentligen är det väl bara efterfrågan som saknas. ;) Jag får jobba lite på det upplägget. Webbkurserna är tänkta att kunna vara komplement till kurserna jag håller “i verkligheten”. Men i slutändan ska de generera samma kunskap och en massa inspiration.

  • Hildur - fixaodona
   Posted at 11:50h, 01 september Svara

   Å förresten, jag blir galet glad av att höra att du önskar att jag skulle komma till Göteborg! Tack!!! Det värmer och peppar.

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin