fixa&dona | Mina tapetfavoriter hos Wallpapermatch.com
6363
single,single-post,postid-6363,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Mina tapetfavoriter hos Wallpapermatch.com

Wallpapermatch
Har du besökt Wallpapermatch nån gång? Det är en sajt där WallVision samlat alla sina varumärken under samma tak – Boråstapeter, EcoWallpaper, Mr Perswall och Cole&Son. Här kan du välja och vraka fritt ur samtliga kollektioner från dessa fyra varumärken. Du kan även beställa din tapet och sen bestämma i vilken butik du vill hämta ut och betala dom. Såklart kan du se tapeterna i närbild, provtapetsera ett rum och beställa tapetprover innan du bestämmer dig.
Innan sommaren plockade jag ut mina 10 favoriter ur alla dessa härliga kollektioner (tror du kan gissa min favoritfärgskala just nu…) samt ett gäng tapeter på temat geometriska former. Här hittar du även Mija Kinnings favorittapeter, storsäljare och tapetdesignern Madeleine Sidemos val.

Skärmdump: Wallpapermatch.com

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin