fixa&dona | Sovrumsglimtar
6326
single,single-post,postid-6326,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Sovrumsglimtar

Muuto Dots - fixaodona.se
Det har varit dåligt med bilder från vårt sovrum i källaren som vi byggde upp från grunden, efter att först ha rivit ut allt ända in till betongen förra året. Vill du se bilder från det projektet hittar du det här. Det är nästan så jag blir lite stolt över oss, mig och maken när jag ser allt vi gjort här i vårt kära funkishus. Nåväl, här i källaren trivs vi finfint ett år senare. I våras flyttade det in ett par garderober med gråa dörrar som jag fyndade på IKEA för 100 kr st. Och i somras hittade jag knopparna som passade perfekt. Så nu har vi löst det med förvaringen här inne. Perfekt!

Muuto Dots - fixaodona.se
På väggen har jag satt upp några krokarna Dots från Muuto i tre olika storlekar där det är lätt att hänga upp sina kläder tillfälligtvis. Jag valde ek för att få in lite rent trä i rummet. Även tavelramarna i rummet är i ek.
Senaste tillskottet till sovrummet är ett arvegods efter min farmor och farfar som jag fick med mig hem från mamma och pappa för ett tag sedan. Jag visste inte riktigt vart jag skulle hänga lampan, men den gjorde sig riktigt bra i sovrummet. En lite smågalen mix sådär. Förut satt det rosa små plyschskärmar med små textilrosor fastlimmade på varje lampa. De rök rätt fort kan jag säga. Nu är lampan mer i min smak.

Arvegods - fixaodona.se
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

8 Kommentarer
 • Malin
  Posted at 11:52h, 27 augusti Svara

  Hej!
  Tycker du verkar ha det så fint hemma och sovrummet verkar inte vara något undantag men jag skulle gärna få en helhetsbild på hela rummet. Inte bara på små detaljer. Är det möjligt?

  • Hildur Blad
   Posted at 14:52h, 27 augusti Svara

   Hej Malin! Tack för berömmet, jag vet dock inte hur jag vill göra med helhetsbilderna. Möjligt att det dyker upp nån helhetsbild då och då, men vill inte lova något. Jag försöker behålla nån form av privatliv mitt i alltihop, vill att de som kommer på besök här hemma inte redan ska ha sett hela vårt hem på bloggen. Av samma anledning har jag tackat nej till Hemma hos-reportage x antal gånger. Men jag tar till mig din önskan och ska filura lite på vad jag kan göra åt saken.

 • anna
  Posted at 14:49h, 27 augusti Svara

  Hej, har samma undran som Malin, skulle verkligen vilja se mer helhetsbilder från inte bara ert sovrum utan alla rum du visar bilder från, det är så svårt att få en uppfattning av detaljbilderna tyvärr.

  • Hildur Blad
   Posted at 14:56h, 27 augusti Svara

   Hej Anna!
   Tack för din feedback. Precis som jag skrev till Malin här ovan så jag inte hur jag vill göra med helhetsbilderna. Det är en avvägning det där eftersom jag i första hand fokuserar på renoverandet istället för inredandet här på bloggen. När det gäller renoveringprocessen så tycker jag nog att jag brukar vara bra på att visa helhetsbilder och rapportera från projektet.
   Men som sagt, tack för din feedback! Det är inte förrän någon faktiskt hojtar till och tycker något som jag vet vad som efterfrågas.

 • Malin
  Posted at 23:07h, 28 augusti Svara

  Det är kanske just för att man sett hela rummet i renoveringsprocessen som man blir nyfiken på hela slutresultatet och inte bara på enstaka detaljer. Lite som att säga A men inte B om du förstår vad jag menar? ;)

  • Hildur Blad
   Posted at 08:46h, 29 augusti Svara

   Tack Malin för att du återkom med respons! Ja, jag får väl se det som beröm att du (och säkert fler) vill se mer av vårt hem. ;) Jag ska försöka bjuda på bilder i lite annat utsnitt. Nu har jag ju börjat inreda vårt hus dessutom (tog bara 2 år…) så snart kanske det finns lite mer värt att visa här på bloggen i inspirerande syfte.

 • •lotta på solrum•
  Posted at 09:27h, 01 oktober Svara

  hej!
  om några veckor sätter vi igång med samma!
  mest är jag orolig för dom där svarta, lurviga med många ben.

  har dom terroriserat er där nere?

  kram!

  • Hildur Blad
   Posted at 10:04h, 01 oktober Svara

   Hej Lotta!
   Du, jag kan glädja dig med att jag inte sett röken av några spindlar i sovrummet. Har sett nån enstaka i källaren, men de håller sig mest i “förråds-delarna” där vi har lite kartonger mm stående. Så jag tror inte du behöver oroa dig! Ska bli spännande att följa ert fortsatta renoverande. Kram!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin