fixa&dona | “Colour of the year 2014” signerat Nordsjö – Teal
6739
single,single-post,postid-6739,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

“Colour of the year 2014” signerat Nordsjö – Teal

Colourfutures 2014 - Nordsjö

Igårkväll var det dags för Nordsjö att presentera “Colour of the year 2014”. En kulör som fått namnet Teal. Tyvärr hade jag inte möjlighet att närvara eftersom jag igår höll en inredningskurs i egen regi.  Men då var glädjen desto större när det damp ner lite bilder från kvällen i min mailbox tidigare idag.
Här kommer ett gäng bilder med kulören Teal i olika sammanhang. Spontant säger jag “gilla”! Nu ser jag med spänning fram emot att se vad som händer med denna kulör framöver. Kommer den få genomslag? Gillar du?

Colour futures 2014 - Nordsjö
Colour futures 2014 - Nordsjö
Colour futures 2014 - Nordsjö

Colour futures 2014 - Nordsjö

9 Kommentarer
 • Anna
  Posted at 13:07h, 17 oktober Svara

  ÄLSKAR!
  Älskar allt åt det där hållet.

 • Proforma - Irene
  Posted at 15:02h, 17 oktober Svara

  Finaste kulören, då kan jag känna mig lugn framöver! :)
  När vi valde kakel till badrummet för 10 år sedan blev det just teal… och jag har inte tröttnat än! Jag har också den färgen på detaljer i vardagsrummet och faktum är att jag många gånger funderat på den smutsgula som komplementfärg. Vi får väl se…

 • Marie
  Posted at 21:14h, 17 oktober Svara

  Jag gillart!! Tycker den här färgen är så snygg, har “gamla strömbrytare” just i den färgen, och skulle gärna få in lite mer av den i mitt hus!, nu kan jag ju få chansen:)
  Marie

 • Karinas inspiration
  Posted at 11:55h, 18 oktober Svara

  Absolut gilla:))
  Jag satte upp en enfärgad fondvägg i den “dämpade petrolfärgen” i vårt vardagsrum för 7-8 år sedan, soffan och rya är i ung samma ton också. Perfekt bakgrund till alla tavlor och fin mot övriga ljusa väggar.

  Vill också lyckönska dig med alla dina nya kreativa jobbaktiviteter!

  Trevlig helg!

 • Marie
  Posted at 19:59h, 19 oktober Svara

  En av mina favoritfärger!

 • Hanna
  Posted at 18:25h, 20 oktober Svara

  Kan bara hålla med allihop av de föregående talarna, såå fin färg! Tror definitivt att det kommer bli en hit!

 • Blog roundup | Husligheter – inredning och design som blogg.
  Posted at 06:01h, 21 oktober Svara

  […] nog måste väl Nordsjös presentation av årets färg 2014 (teal, om någon nu lyckats missa det) vara ett av de mest ombloggade presseventen i år? Bilden ovan har jag lånat från Hannas room, som […]

 • Anna-Karin
  Posted at 18:16h, 21 oktober Svara

  ASEA-grön ;-)

 • fina
  Posted at 09:02h, 22 oktober Svara

  Absolut, älskar allt åt det grönblå hållet, helt i min smak! Vårt överkast går åt det hållet – ljuvligt…

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin