Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Colourfutures 2014 - Nordsjö

Igårkväll var det dags för Nordsjö att presentera “Colour of the year 2014”. En kulör som fått namnet Teal. Tyvärr hade jag inte möjlighet att närvara eftersom jag igår höll en inredningskurs i egen regi.  Men då var glädjen desto större när det damp ner lite bilder från kvällen i min mailbox tidigare idag.
Här kommer ett gäng bilder med kulören Teal i olika sammanhang. Spontant säger jag “gilla”! Nu ser jag med spänning fram emot att se vad som händer med denna kulör framöver. Kommer den få genomslag? Gillar du?

Colour futures 2014 - Nordsjö
Colour futures 2014 - Nordsjö
Colour futures 2014 - Nordsjö

Colour futures 2014 - Nordsjö

Total
1
Shares
9 comments
 1. Finaste kulören, då kan jag känna mig lugn framöver! :)
  När vi valde kakel till badrummet för 10 år sedan blev det just teal… och jag har inte tröttnat än! Jag har också den färgen på detaljer i vardagsrummet och faktum är att jag många gånger funderat på den smutsgula som komplementfärg. Vi får väl se…

 2. Jag gillart!! Tycker den här färgen är så snygg, har “gamla strömbrytare” just i den färgen, och skulle gärna få in lite mer av den i mitt hus!, nu kan jag ju få chansen:)
  Marie

 3. Absolut gilla:))
  Jag satte upp en enfärgad fondvägg i den “dämpade petrolfärgen” i vårt vardagsrum för 7-8 år sedan, soffan och rya är i ung samma ton också. Perfekt bakgrund till alla tavlor och fin mot övriga ljusa väggar.

  Vill också lyckönska dig med alla dina nya kreativa jobbaktiviteter!

  Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.