fixa&dona | Eco Dimensions
6880
single,single-post,postid-6880,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Eco Dimensions

Eco Dimensions
De två senaste dagarna har jag tillbringat hos Eco/Boråstapeter, som kursledare för helt underbara kursdeltagare, som vanligtvis håller till i några av landets färgbutiker. Dom var  verkligen med “på tåget”, trots att jag körde ett lite annorlunda upplägg och fokus jämfört med många andra kurser inom färgfackhandeln. Det finns så många kunniga och inspirerande personer ute i Sveriges färgaffärer, redo att hjälpa just dig.

Idag fick jag dessutom äntligen bläddra igenom en sprillans ny tapetkollektion som snart kommer ut i butikerna, den 11 december tror jag bestämt att det var. Softade färgskalor från mörkt till ljust. Blåa, gröna och gråa toner och många grafiska mönster, men med en ny touch, nåt jag faktiskt inte sett tidigare. Håll utkik efter Eco Dimensions när den dyker upp i butikerna om några veckor. Men jag kan konstatera att kollektionen innehåller mönster som tål att användas på alla väggar. Underbart! Här får du några glimtar så länge!

Eco Dimensions Eco Dimensions Eco Dimensions
Pressbilder: Eco Wallpaper

1Kommentar
  • Ingrid
    Posted at 06:48h, 30 november Svara

    Snyggt golv! Vilken färg och behandling har du använt?

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin