fixa&dona | Eva Lilja Löwenhielm gästar Fantastic Frank
6865
single,single-post,postid-6865,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Eva Lilja Löwenhielm gästar Fantastic Frank

Fantastic Frank
Mäklarfirman Fantastic Frank bjuder då och då in till samarbeten under rubriken “Franks gäster”. Den här gången var det Ewa Lilja Löwenhielm som fick inreda och möblera en arkitektritad villa med möbler och inredningsdetaljer i egen design. 
Personligen fastnade jag för hörnhyllan i grått och rosa. Superfin och funktionell i all sin enkelhet.
Se alla bilder här
.
Fantastic Frank
Tipstack till Ica!

Foto: Fantastic Frank

5 Kommentarer
 • Anna
  Posted at 11:01h, 21 november Svara

  Verkligen jättefina hyllor! Var kommer de ifrån?

  • Hildur Blad
   Posted at 15:23h, 21 november Svara

   Hej Anna!
   Om jag inte missuppfattat det fullständigt är det nya produkter från Eva som kommer ut på marknaden framöver. Jag har inte sett något om vilket företag hon gör dessa tillsammans med. Jag håller utkik!

 • Cissela_c
  Posted at 20:03h, 21 november Svara

  Precis de fastnade jag för också!
  Så enkelt men ändå så effektfullt!

 • Jenny
  Posted at 22:53h, 21 november Svara

  Jättelustigt, jag har läst ditt inlägg och nu ikväll när jag surfade runt på Hemnet såg jag att de lagt ut ett parhus till försäljning precis här där jag bor. Ville såklart kika hur det blev eftersom de byggt och byggt – och vad ser jag? Bilderna i ditt inlägg! :-) Roligt – hyllorna är superfina!

 • Fantastic Franks senaste bloggvärmare – Rum Hemma
  Posted at 14:47h, 21 december Svara

  […] en löpeld spred den sig i bloggosfären igår och vad är det inte att gilla i denna hemnetkaramell? Direkt in i […]

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin