fixa&dona | Lindblomsgrönt till köket
6834
single,single-post,postid-6834,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Lindblomsgrönt till köket

Ballingslöv - Bistro - Lindblomsgrönt
Det är något som håller på att hända. Från gråskala och enfärgade väggar till mönster och mjuka, harmoniska färgskalor. Ja, jag syftar alltså på vårt hem som jag håller på att förändra. I tanken. När det ska hinna genomföras i verkligheten har jag inte den blekaste aning om. Jobb upp över öronen kombinerat med hockeysäsong gånger två lämnar inte mycket tid över till annat. Förra veckan tillbringade jag tre dagar norr om Stockholm tillsammans med äldsta sonen och en lagkamrat på hockeyläger, därav frånvaron här på bloggen. Då boddes det i korridor och hängdes i ishall dygnet om.
Som ett led i mina förändrade tankar kring färgskalorna här hemma föll jag som en fura för det lindblomsgröna köket Bistro från Ballingslöv. Kulören är en nyhet och handtagen är ju alldeles ljuvliga! Koppar har jag svårt för. Men lindblomsgrönt, läder och lite mässing – ja tack, gärna!

Ballingslöv - Bistro - Lindblomsgrönt
Pressbilder: Ballingslöv

5 Kommentarer
 • Linda
  Posted at 20:07h, 06 november Svara

  Kul:) vi har det Lindblommegröna köket från Ballingslöv, fast med carerra-marmor till som bänkskiva. Älskar det! Ljust men ändå varmt. Och framförallt jäkligt snyggt, då vita kök känns lite…tråkigt. Vårt hus är från 1951, så det passade sig väldigt väl att välja en fin färg på luckorna!

  • Hildur - fixaodona
   Posted at 23:10h, 06 november Svara

   Men åh, hur snyggt lät inte det då!!! Wow. Håller med dig, vitt känns lite… tråkigt. Vi har ett vitt kök, men jag funderar så smått på hur jag ska kunna uppdatera det lite grann så att det blir en skön retrokänsla. Vårt funkishus skulle också trivas fint i lindblomsgrönt!

 • Linda
  Posted at 10:34h, 07 november Svara

  Ah, men det ääääär supersnyggt! Har du vägarna förbi Jönköping får du komma hit och kolla, vetja ;) !

 • Tippbritta
  Posted at 22:02h, 07 november Svara

  Superfint!! Jag skulle gärna ha luckor i mint eller smutsrosa i mitt retrokök.

 • Jesper
  Posted at 20:22h, 30 november Svara

  Where can one get those copper rails? Are they homemade?

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin