fixa&dona | DIY – tidningsförvaring av tavellist
6946
single,single-post,postid-6946,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

DIY – tidningsförvaring av tavellist

Tidningsförvaring - fixaodona.se
Som jag nämnde i gårdagens blogginlägg gillar jag DIY-projekt som fyller en funktion. Jag fortsätter på temat med ett annat “Gör det själv”-projekt som jag tog mig an för ett litet tag sedan. Med hjälp av en gammal tavellist som stod och samlade damm i källaren, träkulor och snöre tillverkade jag en praktisk tidningsförvaring med dubbla funktioner.

Tidningsförvaring - fixaodona.se
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

8 Kommentarer
 • Emma F
  Posted at 10:35h, 17 december Svara

  Riktigt snyggt, den idén ska jag nog stjäla rakt av till vår trista hall, kan behövas ögangodis/läsning i väntan på att trotsiga barn ska klä på sig vinterkläderna…:)

 • Martin
  Posted at 21:12h, 17 december Svara

  Absolut en idé jag ska sno rakt av. Här ligger tidningar på hög för att mest förbli olästa tills nästa vända till pappersåtervinningen. Tidningar är ju snygga. Ja, de flesta i alla fall. Älskar DIY och har två lite nördiga frågor:
  1. När tavellisten ser ut som din och du har synliga skruvskallar, hur gör du för att inte låta chucken på skruvdragaren skava sönder den upphöjda framkanten? Världens längsta bits?

  2. När det är en dold infästning, typ nyckelhål, på baksidan,, var hämtar du ditt tålamod då? Eller har du ett superknep för att lyckas.

  /m

 • Jo
  Posted at 00:25h, 18 december Svara

  Snyggt! Det där kommer jag nog att vilja göra, tusen tack för inspirationen!

 • Sofia - Sofias Inredning
  Posted at 18:13h, 18 december Svara

  Superfint! :)

 • Hannarty
  Posted at 20:24h, 30 december Svara

  Vilken fin idé!

 • Sofia A
  Posted at 19:23h, 12 januari Svara

  Fint! Very Swedese ;)

 • Karin
  Posted at 10:43h, 14 januari Svara

  Ja, det var verkligen supersnyggt!
  Vi håller på att inreda en tandläkarklinik i suterrängvåningen på mitt hus och som sig bör kommer vi ha tidningar i väntrummet. Det här blir en perfekt förvaring/display för dem. Tack för tipset!

  Martin:
  Jag brukar hålla skruvdragaren upp-och-ner när jag ska skruva fast tavellister som denna. Gällande infästning i form av nyckelhål är det mäta, mäta, mäta och fikapauser som fungerar bäst för mig för att lyckas. Om det är tre skruvar som behövs mäter jag alltid ut de yttersta först, sätter dit skruvar och provar innan jag sätter dit mittenskruven.

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin