fixa&dona | Swedish Grace – Sten
6928
single,single-post,postid-6928,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Swedish Grace – Sten

Swedish Grace - Sten

Börjar jag bli gammal och klok nu när jag tänkte börja samla på en servis!? Via ett sånt där klassiskt prenumerationserbjudande blev jag tidigare i år helt plötsligt innehavare av två vita kaffemuggar ur serien Swedish Grace från Rörstrand. Dessa visade sig sedan hamna högst upp på både min och makens topplista bland kaffemuggar. När jag såg att serien från och med februari 2014 även finns i en mörkgrå färg, Sten så var beslutet lätt att fatta. Dom ska jag ha! Så nu tänkte jag framöver sakta men säkert utöka samlingen med fler muggar men även tallrikar och skålar. Extra roligt tycker jag det är att Swedish Grace designades redan 1930. Porslinet kommer att trivas finfint i vårt funkishus från 1938.

Pressbild: Rörstrand/Fiskars

2 Kommentarer
  • Nilla Tankebubblor
    Posted at 08:39h, 12 december Svara

    Jättefint! Jag har några av de vita kaffe/temuggarna de är så vackra!

  • Jessica
    Posted at 21:11h, 12 december Svara

    Ett litet tips, om du lämnar blod kan du välja dessa muggar som gåva (i varje fall i Sthlm). Tack för en jätteinspirerande blogg!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin