Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Swedish Grace - Sten

Börjar jag bli gammal och klok nu när jag tänkte börja samla på en servis!? Via ett sånt där klassiskt prenumerationserbjudande blev jag tidigare i år helt plötsligt innehavare av två vita kaffemuggar ur serien Swedish Grace från Rörstrand. Dessa visade sig sedan hamna högst upp på både min och makens topplista bland kaffemuggar. När jag såg att serien från och med februari 2014 även finns i en mörkgrå färg, Sten så var beslutet lätt att fatta. Dom ska jag ha! Så nu tänkte jag framöver sakta men säkert utöka samlingen med fler muggar men även tallrikar och skålar. Extra roligt tycker jag det är att Swedish Grace designades redan 1930. Porslinet kommer att trivas finfint i vårt funkishus från 1938.

Pressbild: Rörstrand/Fiskars

Total
0
Shares
2 comments
  1. Ett litet tips, om du lämnar blod kan du välja dessa muggar som gåva (i varje fall i Sthlm). Tack för en jätteinspirerande blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.