Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Tapetsering av vardagsrum
För nån vecka sedan visade jag några mobilbilder från när jag höll på att tapetsera vårt vardagsrum. Jag har fortfarande inte hunnit fota det färdiga resultatet, när möblerna hamnat på rätt plats. Men idag när jag tömde minneskortet på kameran hittade jag de här två bilderna jag hade tagit i all hast när jag höll på att städa och ställa iordning efter tapetseringen. Jag är jättenöjd med resultatet, det känns väldigt härligt att ha mönstrat på alla väggar. Ett tätt mönster som detta är inga problem på stora ytor.
Med ett gammalt hus som är lite snett och vint krävdes det lite extra arbete med vattenpasset för att se till att ränderna blev raka åt alla håll. Sen fick jag “fuska” på några ställen för att få allt rakt. Men tricket är att veta vart man ska fuska utan att det syns!

Tapetsering av vardagsrum
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
2 comments
  1. Snygg tapet! Kul när man hittar rätt. :)
    Själv letar jag som en tok just nu efter en tapet till vårt sovrum i kommande huset. Föll som en fura för Boheme 3390 från Boråstapeter för att sedan upptäcka att den utgått. Surt! Svårt att ställa om i tanken nu. Tur nog är det ganska länge tills turen kommer till sovrummet. Andra rum ligger före i turordningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.