fixa&dona | 16. Barnrum och business
7068
single,single-post,postid-7068,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

16. Barnrum och business

Kom In-podden med Sara och Hildur
I denna veckas podd pratar vi barnrum. Rum för små barn, lite större barn och tweenies. Olika åldrar – olika behov. Dessutom kan vi inte låta bli att prata lite om vårt företagande eftersom det är något som många vill höra mer om.

OBS! Vi har bytt plats för lagring av våra poddar. Dubbelkolla gärna så att nya avsnitt av podden dyker upp automatiskt framöver i din podapp – att din prenumeration fortfarande fungerar. Det kan ta några dagar att få podden att “läsas in” av iTunes när den bytt lagringsplats så är du otålig kan du lyssna på podden nedan. 

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin