fixa&dona | 17. Röda tråden
7091
single,single-post,postid-7091,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

17. Röda tråden

17. Röda tråden
För att hemmet ska få ett sammanhang utan att det spretar för mycket är det viktigt att skapa en röd tråd genom inredningen, något som är lättare sagt än gjort. Så i det 17 avsnittet av Kom In-podden ger vi några handfasta råd att tänka på för att lyckas med en inredning i harmoni. Allt behöver absolut inte matcha, en röd tråd är mer subjektiv än så och just därför kan det vara en svår nöt att knäcka.

Ingen blir gladare än oss om du vill lyssna och dessutom tycka till! Kika gärna in på Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida och dela med dig av dina tankar eller passa på att ställ dina egna inredningsfrågor.

OBS! Vi har bytt plats för lagring av våra poddar. Dubbelkolla gärna så att nya avsnitt av podden dyker upp automatiskt framöver i din podapp – att din prenumeration fortfarande fungerar.

3 Kommentarer
 • Elin bergman
  Posted at 23:11h, 20 februari Svara

  Fin blogg! Titta gärna in min, tips och mycket annat! (tips på smink,prudukter,hur man får bort finnar osv)

 • Hanna
  Posted at 14:16h, 23 februari Svara

  Går inte att lyssna på i mitt firefox, krashar sidan:/

 • Hildur Blad
  Posted at 21:36h, 05 mars Svara

  Hej Hanna! Vad synd… kan du inte lyssna direkt på vår Libsyn-sida heller?
  http://kominpodden.libsyn.com

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin