fixa&dona | Pigment – väl avvägda nyanser på tapeten
7099
single,single-post,postid-7099,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Pigment – väl avvägda nyanser på tapeten

Boråstapeter Pigment
Jag fortsätter “tjata” om nya tapetkollektioner som är på väg ut i butikerna eller som precis har hittat dit. Ja, jag älskar ju tapeter som ni vet, i synnerhet svensktillverkade. Därför blir det ofta fokus på dessa här på bloggen.
I mitten av februari anlände kollektionen Pigment ut i butikerna, signerad Boråstapeter. Den nya kollektionen består av 40 kulörer med matt yta indelade i sex olika färgteman.

– När vi lanserade Mineral (med fin struktur), som också är en enfärgad tapetkollektion, fick vi väldigt positiv respons. Nu ser vi en utveckling inför 2014 där man vill kunna kombinera väl avvägda nyanser med varandra för att skapa ett vackert, behagligt och personligt hem, säger Ulrica Hurtig som är ansvarig designer för Pigment.

Jag har själv bläddrat i tapetkartan och tilltalas personligen väldigt mycket av upplägget med olika teman vilket i alla fall inspirerar mig till nya kulörkombinationer. Så för dig som hellre tapetserar än målar kan jag definitivt tipsa om kollektionerna Mineral och Pigment.

Boråstapeter Pigment

Boråstapeter Pigment

Boråstapeter Pigment
Pressbilder: Boråstapeter

1Kommentar
  • Eme
    Posted at 23:01h, 11 mars Svara

    Sköna färger! Vad heter matbordsserien i första bilden? Var kan man hitta den? Riktigt tjusigt!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin