fixa&dona | 22. Det berömda livspusslet
7173
single,single-post,postid-7173,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

22. Det berömda livspusslet

22. Det berömda livspusslet
Ibland känns livet som en hög med magnetpoesi. Man ska jobba, skjutsa barn än hit och än dit, jobba lite till och renovera huset. Träna borde man ju, men så dyker något nytt spännande upp och plötsligt har någon influensa. Kalaset på lördag – hur blir det med det? Åh, det hade ju varit så kul att måla om den där väggen innan dess. Känns det igen? Ibland är livspusslet som ett sånt där 5000-bitars med mest blå himmel, svårt att få ihop helt enkelt. Vilka ord är det som bildar poesi egentligen? Vi pratar om livspusslet och vikten av att prioritera när allting verkar ske samtidigt.

Besök gärna Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Som vanligt hittar du podden på iTunesLibsyn eller nedan, i blogginlägget.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin