Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Blåa toner
Jag vet inte riktigt vad det är. Men i snart ett år har jag varit sugen på blåa toner. Sedan dess har jag samlat på mig en massa blåvitt porslin, som nu bara står i ett skåp och väntar. Kanske dags att slå till på den där tallriksväggen snart!?
Blåa toner
Blåa toner
Blåa toner
Blåa toner

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
3 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.