fixa&dona | 29. Våga välja
7355
single,single-post,postid-7355,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

29. Våga välja

29. Våga välja

“Våga välja” kallar vi det 29:e avsnittet av Kom In-Podden. I denna veckas podd pratar jag och Sara om något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Nämligen färg och färglära. Inte för att man nödvändigtvis måste våga välja färg som i jättestarka kulörer utan mer som att våga för att komma igång. Att välja för att komma vidare. Dessutom blir det lite konkret färglära både inom- och utomhus.

Jag måste ju såklart ta tillfället i akt och tipsa om min webbaserade kurs som tar upp grunderna (och lite till) i just färglära. I denna kurs får du bland annat lära dig om hur NCS-systemet är uppbyggt och kan användas, vad som händer med en kulör i olika sorters ljus och dessutom går vi igenom ett gäng olika färgsättningsprinciper som är superbra att ha koll på om du vill bli ett proffs på att kombinera kulörer och att få till det där slutresultatet du ser framför dig. Här hittar du mer info om min kurs i färglära.

Besök gärna Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Som vanligt hittar du podden på iTunes eller Libsyn. Senaste avsnittet kan du även lyssna till här nedan.

2 Kommentarer
 • Lilly
  Posted at 09:55h, 01 juni Svara

  Hej Hildur!
  Jag har en fundering. Jag har sett att du målat möbler med Montana Gold-sprayfärg . Hur lång tid ska det ta innan det slutar lukta av färgen? Jag har försökt googla, men hittar inget bra svar… Färgen är förstås torr sedan länge och möbeln har stått på balkongen i tre dagar nu.

  • Hildur - fixa&dona
   Posted at 00:28h, 02 juni Svara

   Hej Lilly!
   Oj, jag kan inte riktigt påminna mig om hur lång tid det tog. Tror inte det tog mer än nån dag ärligt talat. Har spraymålat en hel del med Montana, men aldrig reagerat att det tog ovanligt lång tid innan lukten försvann. /Hildur

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin