fixa&dona | 32. DIY
7443
single,single-post,postid-7443,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

32. DIY

DIY - Kom In-podden med Sara och Hildur
Efter en veckas uppehåll är vi nu tillbaka med ett nytt avsnitt av Kom In-podden. Det 32:a avsnittet ägnar vi åt att prata Gör det själv, DIY, Make It Yourself. Kärt barn har många namn och i den sista podden innan semestern går vi all in och hamstrar rejält med fixar-inspiration! Ladda skruvdragaren och slipa saxen för nu blir det åka av.

Vi kommer dock publicera något eller några avsnitt lite sporadiskt under sommaren så håll utkik här på bloggen, min Instagram eller Kom In-poddens Facebook-sida så får du reda på när ett nytt avsnitt släpps!

Som vanligt hittar du podden på iTunes eller Libsyn. Senaste avsnittet kan du även lyssna till här nedan.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin