fixa&dona | CKR designar tapeter för Engblad & Co
7474
single,single-post,postid-7474,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

CKR designar tapeter för Engblad & Co

CKR - Engblad & Co

Imorgon ska jag till färgaffären och spana på tapeter. De nya tapeterna från den prisbelönta arkitekttrion CKR (Claesson Koivisto Rune) finns med på listan av kollektioner som ska studeras “live”. CKR har skapat nio nya tapetmönster, för det nygamla varumärket Engblad & Company. Ett varumärke som såg dagens ljus redan i slutet av 1800-talet (historien kan du läsa här) och som nu återuppstått i regi av Eco Wallpaper.

Tapeterna i den nya kollektionen är inspirerade av det Claesson Koivisto Rune gillar bäst: några av 1900-talets mest ikoniska byggnader och arkitekter som de förvandlat till abstrakta mönster kännetecknade av tunna linjer och omsorgsfullt utvalda färgkombinationer.
Hela kollektionen Claesson Koivisto Rune hittar du på hemsidan.

CKR - Engwall & Co
CKR - Engblad & Co
CKR - Engblad & Co, ClaessonKovistoRune ArkitekterStockholm, 08-1998
Pressbilder: Eco Wallpaper/Engblad & Co

1Kommentar

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin